KOMERCIJALNI PROSTORI

Projektiranje poslovnih prostora poznatih brendova

Naziv projekta

Kuća za odmor Ravna Gora

Tipologija

Poslovni

Lokacija

Rijeka, Zagreb, Pula, Hrvatska

Godina

2015-

Status

Izvedeno

Sposobnost prilagodbe.

Uloga arhitekta koji primjenjuje već definirani standard je pronalaženje najboljeg načina za njegovu primjenu u prostorima vrlo varijabilnih karakteristika. Potrebno je zadržati definirani dizajn i zadanu organizaciju sadržaja na podlozi koja se razlikuje od lokacije do lokacije.

Od investitora s kojima smo ostvarili suradnju možemo izdvojiti predstavnike različitih poznatih brendova prisutnih u komercijalnim zonama kao što su šoping centri i gradski centri.

Sastavni dio vizualnog identiteta određenog brenda je i sami poslovni prostor. Tako se dizajn svakog prodajnog mjesta na različitim lokacijama odlikuje istim standardiziranim dizajnom i organizacijom prostora u svrhu prepoznatljivosti. Svaki od tih poznatih brendova ima određene zahtjeve kako bi se postigla optimalnost u iskorištavanje vremenskih, ljudskih te financijskih resursa.

Uz navedeno, svakim zasebnim projektom potrebno je zadovoljiti sve važeće propise te se pobrinuti kako bi proces izrade projekata, ishođenja dozvola i izgradnje bio što brži i efikasniji jer, kao što svi znamo, u poslovnom svijetu vrijeme je novac.

Kroz iskustvo izrade većeg broja projekata POPARH je postigao visoki nivo kompatibilnosti s potrebama investitora koji zahtijevaju brzinu, kvalitetu i stručnu podršku. POPARH je kroz mnogobrojne suradnje uspostavio efektivan proces izrade projekata unutar zadanog vremenskog, financijskog i kvalitativnog okvira. Na samom dnu teksta donosimo samo neke od istaknutijih primjera.

Samsung, Arena Centar, Zagreb (170 m2)

Nespresso, Arena Centar, Zagreb (40 m2)

KFC Avenue Mall, Zagreb (265 m2)

Calzedonia

/ Ilica 32, Zagreb (125 m2)

/ Arena Centar, Zagreb (67 m2)

/ Flanatička ulica 4, Pula (45 m2)

/ Tower Center, Rijeka (63 m2)

/ Outlet Design Centar, Zagreb (340 m2)

Intimissimi

/ Ilica 21, Zagreb (185 m2)

/ Arena Centar, Zagreb (88 m2)

Tezenis

/ Arena Centar, Zagreb (214 m2)

/ Tower Center, Rijeka (220 m2)

Naziv projekta

Kuća za odmor Ravna Gora

Tipologija

Poslovni

Lokacija

Rijeka, Zagreb, Pula, Hrvatska

Godina

2015-

Status

Izvedeno